Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világ legkisebb kutyája

2012.10.12

Beyoncé örökbefogadására rengetegen jelentkeztek.

A nőstény, keverék kiskutya születésekor mindössze 2,8dkg-ot nyomott, két hetes korában pedig csupán akkora volt, mint egy bankkártya. Bár még nem hivatalos az eredmény, de valószínűleg apró méretével Guinness-rekordot dönt, mint a világ legkisebb kutyája. Jelenleg súlya 124gramm, és az állatorvosok szerint felnőtt korára maximum 1kg-ot fog nyomni.

A kisállat egy menhelyen lévő anyától született, öt testvérével együtt. A később Beyoncé névre keresztelt apróság utolsóként született meg, ráadásul szívverése sem volt. Dr. Michael Russell, az állatvédő-szervezet orvosa szívmasszázzsal keltette életre. Azonban légzése még ekkor sem indult be.

Ezért Beth DeCaprio asszisztens szájból-szájba lélegeztetéssel próbált segíteni a kiskutyának: „Vicces és kissé gusztustalan is volt, ahogyan a számat az övé köré próbáltam tenni, de néhány valóban apró lélegzetvétel után mozgolódni kezdett. Ezután kitisztítottuk a légútját és újra próbálkoztam. Hamarosan észrevettük, hogy magától lélegzik. Ő egy igazi kis túlélő!”

Az állatvédő liga célja, hogy Beyoncé segítségével felhívják a figyelmet a sorsukra hagyott ebekre, illetve az örökbefogadásra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 93451
30 nap: 1099
24 óra: 40